OptiPeoples forretning bygger i høj grad på strategiske samarbejder. Hermed sikrer vi til stadighed at fokus fastholdes på de områder, der skaber størst værdi for kunderne, herunder services og software samt samt selvfølgelig vore partnere og medarbejdere 

På områder uden for OptiPeoples kernekompetence søges til stadighed stærke og dedikerede partnere, som kan styrke værdiskabelsen for brugere af OptiPeoples produkter og services. 

Nedenfor kan I læse en kort beskrivelse af vores partnere:

 

 undefined

Inspari er et af de mest fokuserede konsulent -og softwarehuse inden for business intelligence markedet. Baseret på mange års erfaring tilbydes specialiseret viden om Performance Management og Microsoft-baserede business intelligence-løsninger. De udgør et stærkt team af erfarne, engagerede og værdiskabende medarbejdere, som vi sætter stor pris på.

Inspari giver kunderne beslutningskraft gennem intelligent og aktiv brug af data. Omdrejningspunktet for vores samarbejde er kundernes vækst - og vejen hertil går gennem branchens bedste løsninger inden for data-driven decision management og business intelligence.

Læs mere om Inspari her: www.inspari.dk

 

 

Nicholaisen A/S 

undefined

Nicholaisen udvikler, sælger og servicerer anlæg til bearbejdning af træ-, plast-, fiber- og letmetalbaserede produkter. 

Nicholaisen har en velfungerende serviceafdeling med teknikere med stor produktionserfaring, der sikrer effektiv og velfungerende installation af udstyr samt introduktion og basistræning af virksomhedernes medarbejdere i OptiPeoples produkter. 

Direktør Thomas Biehl, Nicholaisen A/S, udtaler: "OptiPeople underbygger præcis alt, hvad Nicholaisen gerne vil stå for i forhold til at skabe værdi for kunder."

Læs mere om Nicholaisen her: www.nicholaisen.dk

3D-empire A/S

undefined

3D-empire arbejder med visualiseringer herunder 3D film af produkter, processer og workflows. For OptiPeople er nem og intuitiv betjening af OptiPeople-produkter afgørende for, at kunder får ejerskab for anvendelse af produktet. 3D-empire arbejder specifikt med visualisering af OptiPeoples anvendelse og betjeningsskærme, men kan også visualisere større produktionsworkflows. 

Direktør Danny Falch udtaler: "Jeg var tilbage i 2009 med til at fostre ideen om anvendelse af bl.a. mobiltelefonen til nem visualisering af forbedringspotentialer. Nu er OptiPeople-produktporteføljen udvidet meget, ligesom OptiPeople med Nicholaisen A/S ejerskab er sikret langt flere kræfter til markedsbearbejdning. Det glæder mig, og OptiPeople vil altid være mit hjertebarn."

Læs mere om 3D-empire her: www.3d-empire.dk

KCI A/S
KCI er et elektronikfirma med speciale i styringer og PLC programmering. Ved større løsninger, hvor bl.a. OptiPeople-produktet OptiProcess til spildtidsregistrering udvides med effektivitetsmålinger, kan data oftest hentes ud af eksisterende PLC'er på maskinanlægget. KCI er specialister på området med erfaringer inden for alle gængse PLC-produkter. 

Karsten Christensen, ejer af KCI A/S: "Jeg ser store muligheder i, at data, der allerede er tilgængelige på anlæg, hentes frem, så de kan skabe overblik over effektivitet og dermed sikre fokus på de vigtigste forbedringspotentialer."