Realtidsbillede af produktionen skaber samarbejde mellem ledere og operatører på et højere niveau

Broen, der producerer ventiler til forskellige formål, havde et ønske om at se årsagerne til stop i deres produktionsmaskiner og sørge for at operatører afklarede eventuelle stop.

Realtidsbillede af produktionen skaber samarbejde mellem ledere og operatører på et højere niveau

Hvad

Samtidig ville Broen gerne have et realtidsbillede af deres produktionen som både ledere og operatører kunne arbejde sammen om og måle deres nøgletal, som producerede emner og OEE. 

Hvorfor

Dette var essentielt for Broen, for at opnå og sikre større output. 

Derudover vil det sikre, via digitalt overblik, at de brugte kapaciteten, der var til rådighed, effektivt. Derved opnår de en øget konkurrencekraft og digital transformation af deres fabrikker. 

Hvordan

Broen udvalgte nogle nøglemaskiner, hvorpå Opticloud blev installeret. Opticloud opsamler data fra hver af disse maskiner samtidig med, at operatørerne let kan indtaste stopårsager. Lederne kan nu som ønsket hurtigt få et overblik over produktionen.

Resultater

  • Maskinoperatører kan nu aktivt fortælle, hvorfor der er stop.
  • Data bliver analyseret af Broens egne specialister og brugt til både at give realtidsoverblik over produktionen, men også overblik på uge og månedsbasis via rapporter tilpasset Broens behov.
  • Ledere arbejder sammen med operatører omkring at forbedre oppetid og få en så høj kapacitet som muligt, men samtidig gøre arbejdet lettere for operatørerne. Alle er nu fælles om opgaven.
  • Broen har igennem hele forløbet været meget tilfredse med løsningen og Optipeoples service og support.

Andre cases

Fra data til beslutninger. Skal vi hjælpe dig?