Opticloud datalogger

Sådan ser vores datalogger ud. Det er en lille boks med sensorer og en computer, der kan opsamle data på samme måde som en PLC.

En PLC?

Mange maskiner bliver leveret med en PLC, også kaldet en “programmable logic controller”. Den bruges til styring af maskinen og til at måle oppetid med.

Opticlouds datalogger kan man se som en ekstern PLC. Hvis du har en maskine uden en PLC, så kan Opticlouds datalogger eftermonteres, og så svarer det cirke til at have en maskine med indbygget PLC.

Vi valgte at udvikle vores egen datalogger, fordi mange fabrikker har maskiner fra forskellige producenter. Desuden er det ikke alle maskiner, der leveres med en PLC. Det gælder især ældre maskiner og specialbyggede modeller.

Uden målinger fra alle maskiner er det mere kompliceret at få et samlet overblik over hele produktionen. Vi ønsker at effektivisere og skabe resultater, så delvise målinger er ikke optimalt.

Nu ved du, hvorfor vi har vores egen datalogger, men Opticloud-portalen kan også opsamle data fra andre, eksterne PLC-enheder og fra indbyggede PLC’er i maskinerne.

Spørg os, og så hjælper vi gerne med at lave den rigtige plan.

Læs også