Digital transformation og CO2 partnerskab: Det er en nødvendighed

Grøn omstilling er god forretning, men også en nødvendig forretning. Databaseret grøn omstilling kan Optipeople hjælpe Jer med.

Digital transformation og CO2 partnerskab: Det er en nødvendighed

I en rundspørge til 71 af de 250 største industrivirksomheder i Danmark var de tre vigtigste grunde til at virksomhederne arbejdede med bæredygtighed:

  • Kundernes efterspørgsel (63%)
  • Tage ansvar for samfundsmæssige udfordringer (54%)
  • Overholdelse af lovgivning og regulativer (53%)

*Rambølls rapport, ”Bæredygtighed i praksis” 2020.

At mange virksomheder nu arbejder med grøn omstilling, er godt, men det er også, fordi det er blevet en nødvendig forretning. Man kan sige, at hvis ikke man arbejder med grøn omstilling i en eller anden form, så er man måske ikke virksomhed om 10 år, simpelthen fordi kunderne efterspørger bæredygtighed, og der kommer flere regulativer på området. Men det er vigtigt, at bæredygtighed er en del af virksomhedsstrategien.

Steen Hildebrandt, professor emeritus fra Aarhus University siger til Berlingske for nylig: Det kan koste industrivirksomhederne forretningen, hvis de indfører bæredygtige tiltag uden at koble dem til virksomhedsstrategien, ellers bliver de jo aldrig en god forretning.

*https://www.berlingske.dk/virksomheder/store-industrivirksomheder-griber-baeredygtighed-forkert-an-kan-koste

Optipeople samarbejder med en af Danmarks førende energirådgiverfirmaer, der er eksperter i at hjælpe virksomheder med at nedbringe CO2 og blive klimaneutrale, samtidig med at de hjælper med at få statslige energitilskud til energiprojekter. Kilowattdata, som Optipeople også måler, bliver brugt til at etablere et overblik over virksomhedens energiforbrug som et grundlag for energiforbedringer og grundlag for en kontinuerlig optimeringsproces af en virksomheds rejse til at blive CO2 neutral.

Kontakt Optipeople for at få hjælp til den grønne omstilling – det er god forretning.

Optipeoples Nyhedsbrev

Få tips og råd omkring optimering, OEE, stopårsager og meget mere.

Fra data til beslutninger. Skal vi hjælpe dig?