Login Book en gratis demo

Informationer

Informationer

Ring til os på (+45) 77 34 11 55 eller send en email på support@optipeople.dkI prioriteres højest! I kan altid komme i kontakt med os, når I har behov for det. Vi prioriterer dialog og service højt, hvilket afspejles i vores svartider. Vi svarer på alle mails inden for 24 timer!

I kan altid få fat på os, når I har behov for det. Vi forstår, at tabt tid altid måles direkte i produktionens nøgletal, hvorfor et hurtigt svar kan være afgørende for jer.

Samarbejdsmuligheder med vækst. Vi har flere samarbejdsaftaler med produktionsvirksomheder, som alle har oplevet bedre produktionsstyring, mindre spildtid og øget oppetid. Ønsker I at høre mere om, hvordan jeres virksomhed kan vækste via et samarbejde med OptiPeople, kan I kontakte Kim Dannesboe via nedenstående kontaktinformation.

Kim Dannesboe, kda@optipeople.dk, +45 23 74 47 05

Følg os på linkedIn

Vi opdaterer jævnligt på LinkedIn med historier fra dagligdagen, nyheder om produktionsoptimering og de nyeste opdateringer fra vores produkter. Gå til vores LinkeIn-profil her.

Optipeople teamet
Kim Dannesboe
kda@optipeople.dk

Vores salgschef. Kim ved næsten alt om processen fra start til slut. Han kan stille de rigtige spørgsmål og sørge for at projektet kommer godt fra start.

Morten Pradsgaard
mpg@optipeople.dk

Produktchef. Morten er bindeleddet mellem kunderne og systemet. Han sørger for at de rigtige features bliver leveret i den rigtige rækkefølge.

Kenneth Bech Sørensen
kbs@optipeople.dk

Analytiker. Kenneth hjælper med at forstå de data, der opsamles. Hvad kan man lære, hvor kan der optimeres, og i hvilken rækkefølge er det bedst at arbejde sig fremad?