Login Book en gratis demo

Turning data into decisions

Turning data into decisions

Få live data om din virksomheds produktion og tag det første skridt på vej mod højere oppetid, færre uventede stop og mindre spild. Det giver i øvrigt også større arbejdsglæde.

Her er fem fordele ved Opticloud OEE software

Se produktionen i realtid.

Du kan se hvor godt det går i produktionen fra din mobiltelefon, på en PC eller på storskærme i fabrikken. Det gør det muligt at reagere hurtigt, når der er et problem. Det giver arbejdsro resten af tiden.

Kom hurtigt i gang.

Opticloud er let at komme i gang med. Du har brug for en datalogger, der monteres på en maskine eller i el-skabet. Desuden får du en Opticloud-konto, hvor du kan konfigurere maskiner og se produktionsdata. Vi hjælper med installation og undervisning.

Analyse og forbedringer.

Data er godt, men overblik er endnu bedre. Opticloud indeholder overskuelige standardrapporter og kan også eksportere data til Microsoft Power BI og tilsvarende systemer. Det gør det muligt at analysere og forbedre produktionen. Det sikrer også, at du har beslutningsgrundlaget for fremtidige investeringer.

Brugervenlighed.

Vi udvikler systemet i tæt samarbejde med brugerne og sørger for, at der løbende kommer nye features og forbedringer af de eksisterende.

Mobilitet.

Når du ikke er på fabrikken, har du adgang til alle data via en browser og dit login.

Bestil en gratis demo
Kim Dannesboe
kda@optipeople.dk

(+45) 23 74 47 05

Opticloud OEE software sikrer dig, at du får mest muligt ud af de eksisterende investeringer i din produktion.

Start samtalen her